מצרכים להכנת קציצות בשר מטוגנות
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 1 בצל גדול
- 2 גזרים בינוניים
- 1 תפו”א בינוני-קטן
- 3 כפות קמח חומוס
- 1 ביצה
תיבול:
- כפית אבקת קינמון, כפית שטוחה כורכום, כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים קציצות בשר מטוגנות?
- מערבבים את כל החומרים (למעט הבשר) יחד במערבל מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את התערובת לבשר הטחון ומערבבים היטב.
- מטגנים במחבת עם שמן משני הצדדים עד שהקציצות משחימות. מעבירים לנייר סופג.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
המלצת הגשה:
קציצות בשר מטוגנות משתלבות נהדר עם חומוס ביתי טרי וקרמי. הקציצות הפריכות מבחוץ ועסיסיות מבפנים יוצרות ניגוד טקסטורות מושלם עם המרקם החלק של החומוס. חומוס מקופסת שימורים מוכן תוך 10 דקות בלבד ויהפוך את ארוחת הקציצות שלכם לחגיגה מזרח-תיכונית. הוסיפו פיתות חמות וסלט ירקות קצוץ להשלמת הארוחה.
קציצות בשר קציצות בשר טחון מתכון לקציצות בשר קציצות ללא גלוטן
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
66 תגובות
כניסה
66 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














