מצרכים להכנת קינואה עם ירקות
- כוס קינואה (200 גרם) שטופה היטב ומסוננת
- בצל בינוני קצוץ
- גזר בינוני קלוף מגורד
- רבע כרוב קטן חתוך לרצועות דקות
- פלפל אדום (גמבה) קצוץ (*מומלץ לשלב חצי פלפל צהוב)
- שליש כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
- 2 כוסות מים רותחים
תיבול:
- חצי כפית כמון, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים קינואה עם ירקות?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים גזר, כרוב ופלפל אדום, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך כ-8 דקות (יש לערבב מידי פעם).
- מוסיפים קינואה, פטרוזיליה ומתבלים בכמון, מלח ופלפל שחור. מוזגים מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
98 תגובות
כניסה
98 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














