www.10dakot.co.il

קבבונים עם ירקות צלויים

קבבונים עסיסיים וטעימים עם ירקות צלויים שמכינים בנינג'ה גריל ב-10 דקות וללא מאמץ. ארוחת על האש בלי העשן מסביב:)

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
קבבונים עם ירקות צלויים
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

8 דקות

מס׳ מנות

20 קבבונים

כשר מסוג

מצרכים להכנת קבבונים עם ירקות צלויים

מכשיר נינג’ה גריל
  • פלפל אדום (גמבה) חתוך לרצועות עבות
  • 4-5 עגבניות שרי חצויות
  • 1-2 בצלים סגולים חתוכים לרבעים
  • 2-3 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור (רצוי גרוס)

תערובת הבשר:

  • 500 גרם בשר טחון (מומלץ לשלב 20% שומן כבש או להוסיף לבשר 2 כפות שמן)
  • 1 בצל גדול טחון או מגורד דק
  • כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור

איך מכינים קבבונים עם ירקות צלויים?

  1. מערבבים בקערה: בשר טחון, בצל גדול טחון/מגורד דק, עלי פטרוזיליה קצוצים, מלח ופלפל שחור.
  2. יוצרים קבבונים קטנים בגודל 4X4 ס”מ.
  3. מערבבים בקערית נפרדת את הירקות: גמבה, עגבנייה, בצל סגול, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
  4. מפעילים את מכשיר הנינג’ה גריל ע”י לחיצה על כפתור ההפעלה. בוחרים בתוכנית גריל, מכוונים טמפ’ ל- HI ואת הזמן ל- 6 דקות ולוחצים על כפתור התחלה/עצירה (START\STOP) על מנת שהמכשיר יתחיל בחימום המקדים.
  5. כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המקדים הסתיים ועל הצג מופיעה ההודעה ADD FOOD, מניחים את הקבבונים ואת הירקות על פלטת הגריל וסוגרים את המכסה. לאחר 3 דקות פותחים את המכסה והופכים צד.
*מומלץ לזלף טחינה מעל.*ככל והקציצות גדולות יותר משך הבישול מתארך ל 7-8 דקות.  
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
26 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

26 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות