מצרכים להכנת פרוסות ירקות בתנור
- 2 תפוחי אדמה גדולים
- בטטה בינונית
- קישוא גדול
- גזר גדול
תיבול:
- 4 כפות שמן זית, 3 שיני שום כתושות, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים פרוסות ירקות בתנור?
- חותכים את הירקות לפרוסות דקות בעובי של כחצי ס”מ (ניתן להשאיר את הקליפה או לקלף).
- מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים את פרוסות הירקות. מערבבים בקערית את חומרי התיבול (שמן זית, שום, מלח ופלפל שחור) ויוצקים על הירקות. מערבבים היטב.
- אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כשעה ורבע עד שהירקות מתרככים.הפעל טיימר (75 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
47 תגובות
כניסה
47 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














