מצרכים להכנת עוגת שוקו ללא תוספת סוכר
- 2 ביצים
- שליש כוס ממתיק סווייטאנגו
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- שליש כוס (80 מ”ל) מים
- ¾ כוס (105 ג’) קמח לבן
- כפית אבקת אפיה
- חצי כוס סוויטאנגו שוקו
לציפוי:
- 50 ג’ שוקולד מריר ללא תוספת סוכר + 2 כפות מים + כף שמן
איך מכינים עוגת שוקו ללא תוספת סוכר?
- מערבבים בקערה את הביצים עם ממתיק סוויטאנגו. מוסיפים שמן ומים ומערבבים.
- מערבבים בקערית נפרדת: קמח, אבקת שוקו ואבקת אפיה. מוסיפים לבלילה ומערבבים עד לאיחוד חומרים.
- יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור החם במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- מכינים את הציפוי: שמים בקערית שוקולד מריר, 2 כפות מים וכף שמן וממיסים במיקרוגל. יוצקים על העוגה בעודה חמה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
12 תגובות
כניסה
12 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







