מצרכים להכנת עוגיות תבלינים
- כוס וחצי (210 ג’) קמח לבן רגיל
- שליש כפית אבקת אפיה
- רבע כוס סוכר חום (או לבן)
- כפית שטוחה ג’ינג’ר טחון
- כפית שטוחה אבקת קינמון
- חצי כפית שטוחה הל טחון
- קמצוץ פלפל שחור
- ביצה
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן זית
איך מכינים עוגיות תבלינים?
- מחממים תנור מראש ל-170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר הרשום עד לקבלת בצק אחיד (מתחילים לערבב עם כף ולאחר מכן לשים מעט עם הידיים). הערה: אם הבצק יבש/מתפורר- יש להוסיף בהדרגה 1-2 כפות שמן ולהמשיך ללוש. אם עדיין יבש- יש להוסיף בהדרגה 1-3 כפות מים.
- מניחים את הבצק על נייר אפיה, מעליו פורשים נייר אפיה נוסף ועליו מרדדים בעזרת מערוך לעובי של חצי ס”מ. קורצים עוגיות בקוטר כ-5 ס”מ ומניחים בתבנית על נייר האפיה במרווחים קלים (ניתן לקרוץ בעזרת קורצן או כוס קטנה הפוכה).
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-17 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות קשות לאחר צינון).הפעל טיימר (17 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
39 תגובות
כניסה
39 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














