מצרכים להכנת עוגיות ביסקוטי
- 1 כוס קמח מלא (אפשר לשים 1/2 כוס קמח מלא ו-1/2 כוס קמח רגיל)
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כוס שיבולת שועל (קוואקר)
- 3 כפות סוכר חום
- 1 כפית שמן קנולה
- 2 ביצים
- 2 כפות מיץ תפוזים/מים
- 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
איך מכינים עוגיות ביסקוטי?
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים היטב בקערה קמח מלא עם אבקת אפייה. מוסיפים את הקוואקר, ואת שאר המצרכים (למעט האגוזים) ומערבבים עד לקבלת עיסה בצקית דביקה. בסוף מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
- מעצבים צורה של כיכר לחם ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-25 דקות עד שהכיכר יציבה למגע אך עדיין רכה מעט כשלוחצים עליה.הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- מצננים לחלוטין (אחרת הכיכר תתפורר ויהיה קשה לחתוך לפרוסות).
- חותכים לפרוסות דקות בעובי של כחצי ס”מ ומניחים על רשת התנור. אופים ב- 150 מעלות (למי שיש תנור חזק- 140 מעלות) כ-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות ומתייבשות לגמרי. מוציאים ומצננים לחלוטין.הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
66 תגובות
כניסה
66 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

















