מצרכים להכנת ספגטי קישואים
- 4 קישואים גדולים קלופים
- 2 עגבניות מגורדות בפומפיה (בלי הקליפה)
- 2 שיני שום כתושות
- כפית גדושה רסק עגבניות
- רבע כוס מים רותחים
תיבול:
- חצי כפית מלח, חצי כפית שטוחה בזיליקום מיובש, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים ספגטי קישואים?
- חותכים את הקישואים לאורך לרצועות ארוכות וכמה שיותר דקיקות. מומלץ להשתמש בקולפן מסוג ג’וליאן או במנדולינה.
- מחממים מחבת רחבה עם כף שמן זית ומוסיפים את העגבניות המגורדות והשום. ממליחים מעט ומבשלים במשך כ-4 דקות.
- מוסיפים רסק עגבניות ורבע כוס מים ומתבלים במלח, בזיליקום ופלפל שחור. מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-5 דקות.
- מוסיפים את רצועות הקישואים ומבשלים עם מכסה במשך 10-12 דקות, עד שרצועות הקישואים מתרככות (יש לערבב מידי פעם).הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
90 תגובות
כניסה
90 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














