www.10dakot.co.il

ספגטי ארטישוק

ספגטי ארטישוק / מסעדת "מרקו - מטבח איטלקי"

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
ספגטי ארטישוק של "מרקו - מטבח איטלקי"
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

10 דקות

כשר מסוג

מצרכים להכנת ספגטי ארטישוק

  • חבילה של ספגטי
  • 1/4 כוס שמן זית איכותי
  • 4  שיני שום פרוסות דקות
  • 1/2 סלסה של עגבניות שרי חתוכות לחצי
  • צנצנת ארטישוק איטלקי חתוך לרבעים
  • חופן של זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
  • 1/4 כוס יין לבן חצי יבש
  • 1/4 כפית צי’לי יבש
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף חמאה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה

איך מכינים ספגטי ארטישוק?

  1. יש להרתיח בסיר מים ולבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. יש לחמם במחבת עמוק שמן זית ולטגן על להבה קטנה את השום עד להזהבה (ועד לספיגת טעמי השום בשמן הזית). להוסיף את עגבניות השרי והארטישוק ולטגן למשך 2-3 דקות. להוסיף את הזיתים והיין הלבן ולאדות למשך כ-5 דקות. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ו-1/4 כפית צ’ילי יבש, מלערבב ולבשל 1-2 דקות על להבה קטנה. להוסיף את הפסטה לרוטב החם ולערבב.  להמיס חמאה ולערבב. לפזר פטרוזיליה קצוצה ולהגיש.

המתכון באדיבות מסעדת “מרקו – מטבח איטלקי”, רח’ גורדון 39 (פינת דיזינגוף) תל אביב

הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
14 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

14 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות