מצרכים להכנת ספגטי ארטישוק
- חבילה של ספגטי
- 1/4 כוס שמן זית איכותי
- 4 שיני שום פרוסות דקות
- 1/2 סלסה של עגבניות שרי חתוכות לחצי
- צנצנת ארטישוק איטלקי חתוך לרבעים
- חופן של זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
- 1/4 כוס יין לבן חצי יבש
- 1/4 כפית צי’לי יבש
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף חמאה
- חופן פטרוזיליה קצוצה
איך מכינים ספגטי ארטישוק?
- יש להרתיח בסיר מים ולבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- יש לחמם במחבת עמוק שמן זית ולטגן על להבה קטנה את השום עד להזהבה (ועד לספיגת טעמי השום בשמן הזית). להוסיף את עגבניות השרי והארטישוק ולטגן למשך 2-3 דקות. להוסיף את הזיתים והיין הלבן ולאדות למשך כ-5 דקות. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ו-1/4 כפית צ’ילי יבש, מלערבב ולבשל 1-2 דקות על להבה קטנה. להוסיף את הפסטה לרוטב החם ולערבב. להמיס חמאה ולערבב. לפזר פטרוזיליה קצוצה ולהגיש.
המתכון באדיבות מסעדת “מרקו – מטבח איטלקי”, רח’ גורדון 39 (פינת דיזינגוף) תל אביב
הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
14 תגובות
כניסה
14 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







