מצרכים להכנת סלט פטריות פיקנטי
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון חצויות
- 3 שיני שום קצוצות/פרוסות
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
תיבול:
- 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, רבע כפית תבלין צ’ילי חריף (לא חובה)
איך מכינים סלט פטריות פיקנטי?
- מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את השום כדקה (יש להקפיד שלא ישרף). מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהן מגירות נוזלים ומצטמצמות.
- מוסיפים את הבצל הירוק ומתבלים בסויה, צ’ילי מתוק ותבלין צ’י’לי. מערבבים כדקה לספיגת הטעמים ומסירים מהאש.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
116 תגובות
כניסה
116 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














