מצרכים להכנת ניוקי ערמונים
- 500 גרם ניוקי תפוח אדמה מוכן קנוי (2 דקות בישול)
- בצל קטן קצוץ דק
- 2 שיני שום כתושות
- סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
- 100 גרם ערמונים קלופים, קלויים ומוכנים לאכילה (ניתן לקנות בסופר בשקית ואקום)
- 375 מ”ל שמנת מתוקה (מיכל וחצי)
- 2 כפות גבינת פרמזן מפוררת
תיבול:
- כפית שטוחה אבקת מרק פרווה/אבקת פטריות, מלח ופלפל
לפיזור מעל (לא חובה):
- גבינת פרמזן מפוררת, עירית קצוצה (לפי הטעם).
איך מכינים ניוקי ערמונים?
- מטגנים בצל במחבת עם מעט חמאה או שמן זית עד להזהבה קלה.
- מוספים את הפטריות והשום ומתבלים במעט מלח ופלפל. מבשלים על אש גבוהה כ-2 דקות.
- מוסיפים את הערמונים הקצוצים, מתבלים ומערבבים כדקה.
- שופכים את השמנת ומוסיפים 2 כפות גבינת פרמזן. מביאים לרתיחה ומערבבים במשךכ-2 דקות עד שהשמנת מסמיכה.
- בשלב זה, מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה המצוינות על גבי השקית (בדרך כלל 2 דקות בישול במים רותחים).
- לאחר שהניוקי מוכן, מעבירים למחבת עם הרוטב ומערבבים.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
92 תגובות
כניסה
92 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







