מצרכים להכנת ניוקי ברוטב שמנת פטריות
- 500 גרם ניוקי מוכן לפי הוראות ההכנה שעל גבי השקית (בדר”כ בישול 4 דקות במים רותחים עד שהניוקי צפים).
- 1 בצל קטן קצוץ
- 1 שן שום כתושה
- חבילת פטריות טריות
- מיכל שמנת מתוקה או לבישול (250 מ”ל)
תיבול:
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים ניוקי ברוטב שמנת פטריות?
- מטגנים בצל במחבת עם 2 כפות שמן זית עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים מספר דקות עד שכל הנוזלים מצטמצמים.
- מוסיפים את השום והשמנת, ממליחים ומפלפלים ומערבבים עד שהשמנת מסמיכה מעט (אין להרתיח את השמנת אחרת מתקבל טעם מעט שרוף).
- מוסיפים את הניוקי המוכן למחבת ומערבבים עם הרוטב כדקה ומגישים.
- *מומלץ לפזר מעל גבינת פרמז’ן ולאכול עם לחם שום.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
83 תגובות
כניסה
83 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







