זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול/אפייה
2.5-3 שעות
מצרכים להכנת מתכון לזרוע
- 1 קילו שריר הזרוע (מס’ 8) חתוך לקוביות גדולות
- 4 שיני שום כתושות
- 2 כוסות (480 מ”ל) מים
- 2 כפות סילאן
- כפית מלח, מעט פלפל שחור
איך מכינים מתכון לזרוע?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבשר כדקה מכל צד (רצוי להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק).
- מוסיפים מים, שום כתוש, סילאן, מלח, פלפל שחור ומכסים את הסיר. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר מכן מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים במשך 2.5-3 שעות, עד שהבשר מתרכך (יש לוודא שהתבשיל לא מתייבש. אם כן, יש להוסיף מים).הפעל טיימר (02:30:00)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*מומלץ להניח לתבשיל לנוח בסיר מכוסה כשעה לפחות לפני ההגשה.
*ניתן להכין בסיר לחץ. זמן הבישול – 55 דקות מרגע שהסיר שורק.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
56 תגובות
כניסה
56 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














