מצרכים להכנת ביסלי גריל ביתי
- 250 גרם פסטה מסוג פוזילי (כ-3 כוסות)
תיבול הביסלי:
כף תבלין גריל עוף, כפית גדושה פפריקה מתוקה, חצי כף תבלין שום, רבע כפית מלח, קמצוץ סוכר לבן.איך מכינים ביסלי גריל ביתי?
- מרתיחים 2 ליטר מים בסיר ומוסיפים כפית מלאה מלח. לאחר שהמים רתחו מוסיפים את הפסטה ומבשלים במשך 8-9 דקות, עד שהפסטה חצי מוכנה (הפסטה צריכה להיות רכה מחוץ אבל עדיין קצת קשה מבפנים. אם תחתכו את הפסטה באמצע תראו נקודה לבנה). מעבירים את הפסטה למסננת, שוטפים במי ברז ומייבשים היטב עם מגבת נקייה.
- מערבבים בקערה את התבלינים.
- מחממים סיר קטן עם שמן (גובה 2 ס”מ לפחות) וכשהשמן חם, מוסיפים את הפסטה ומטגנים עד להזהבה קלה. מעבירים לנייר סופג. לאחר שטיגנתם את כל הפסטה מעבירים לקערה עם התבלינים ומערבבים היטב.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
43 תגובות
כניסה
43 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














