מצרכים להכנת בולונז טונה
- 500 גרם פסטה מכל סוג שאוהבים
- 2 שיני שום כתושות
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- כוס (240 מ”ל) מים רותחים
- טונה בקופסת שימורים בשמן (160 גרם לפני סינון)
- שליש כוס זיתים ירוקים מגולענים קצוצים
תיבול:
- חצי כפית מלח, חצי כפית סוכר, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים בולונז טונה?
- מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מעבירים למסננת, מזליפים מעל שמן זית ומערבבים מעט עם מזלג.
- מחממים סיר עם כף שמן זית. מוסיפים שום כתוש, מערבבים כ-10 שניות ומוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ומים רותחים. מערבבים היטב ומתבלים בסוכר, מלח ופלפל שחור.
- מבשלים עם מכסה על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מסננים את הטונה כמעט מכל השמן (שעדיין תהיה עסיסית ולא יבשה לגמרי), מפוררים מעט בעזרת מזלג ומוסיפים לרוטב יחד עם הזיתים הקצוצים. מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה על אש בינונית-נמוכה במשך 5 דקות.
- מערבבים את הרוטב עם הפסטה או מגישים את הרוטב בנפרד מהפסטה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*אפשר להשתמש בשתי קופסאות של טונה כדי להדגיש את הטעם.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
151 תגובות
כניסה
151 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














