מצרכים להכנת חביתיות קישואים
- קישוא קלוף בינוני מגורד בפומפיה דקה (כ-¾ כוס דחוסה)
- 2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים דק (לא חובה)
- ביצה גדולה
- שליש כוס (46 ג’) קמח רגיל או קמח כוסמין מלא
- חצי כפית אבקת אפיה
- חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים חביתיות קישואים?
- סוחטים את הקישוא משאריות נוזלים ומעבירים לקערה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב (יש לערבב בנפרד את הקמח עם אבקת האפיה ורק אז להוסיף לתערובת).
- מחממים מחבת רחבה עם כף שמן. כשהשמן חם, יוצקים למחבת כמות של כף מהתערובת (אפשר להכין 4-5 חביתיות בכל פעם, תלוי בגודל של המחבת). מנמיכים לאש בינונית, מכסים את המחבת ומטגנים במשך כ 2.5 דקות, עד שהתחתית מתייצבת. בעזרת תרווד הופכים צד, מכסים ומטגנים 2.5 דקות. מעבירים לצלחת ומניחים לחביתיות להתקרר כ-5 דקות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
149 תגובות
כניסה
149 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














