מצרכים להכנת קציצות בורגול והודו
- 250 גרם בשר הודו טחון
- חצי כוס בורגול שהושרה במים פושרים לפחות שעה וסונן (אין צורך לבשל)
- גזר בינוני מגורד
- בצל קטן מגורד
- 2 שיני שום כתושות
- 1 ביצה
- שליש כוס עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים (מומלץ לשלב)
- כף שמן זית/קנולה
תיבול:
- כפית מלח, חצי כפית כמון, רבע כפית שטוחה פלפל שחור
איך מכינים קציצות בורגול והודו?
- מחממים תנור ל190 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים בקערה ויוצרים קציצות. משמנים את נייר האפיה ומניחים את הקציצות. מברישים את הקציצות במעט שמן ואופים בתנור במשך 25-30 דקות.הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- הופכים את הקציצות צד ואופים כ-10 דקות נוספות, עד להזהבה.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
59 תגובות
כניסה
59 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














