מצרכים להכנת חזה עוף מוקפץ עם ירקות
- 4-5 חתיכות חזה עוף חתוכות לקוביות
- 1 בצל לבן בינוני חתוך גס
- 3 גזרים בינוניים חתוכים לחצאי עיגולים
- 1 פלפל אדום חתוך גס
- 1 פלפל צהוב חתוך גס
- 1/4 כרוב לבן חתוך גס
- 5 גבעולי בצל ירוק קצוץ גס
- 1 פלפל צ’ילי חריף קטן / חצי כפית פפריקה חריפה
תיבול:
- 5 כפות רוטב טריאקי, מלח ופלפל
איך מכינים חזה עוף מוקפץ עם ירקות?
- מטגנים את קוביות העוף כדקה מכל צד (חצי טיגון – עד שהעוף משנה את צבעו ללבן) ומעבירים לקערה (העוף יעבור טיגון נוסף. הליך זה נועד לשמור על עסיסיות העוף).
- מנקים את המחבת משאריות ומטגנים על אש גבוהה את הבצל והגזר במעט שמן עד שהבצל הופך לשקוף.
- מוסיפים את הפלפלים והכרוב, מכסים את המחבת ומנמיכים את האש עד שהגזרים מתרככים (יש לערבב מידי פעם).
- מוסיפים את קוביות העוף (ללא הנוזלים), הבצל הירוק, פפריקה/ פלפל חריף, רוטב הטריאקי מעט מלח ופלפל ומטגנים על אש גבוהה 2-3 דקות (אפשר תוך כדי הקפצה) עד שהרוטב מסמיך ועוטף את כל המרכיבים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
292 תגובות
כניסה
292 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














