מצרכים להכנת מאפה גבינות ובצל
- תבנית פאי או תבנית אלומניום עגולה בקוטר 20-22
- בצק עלים מופשר (כ-400 גרם)
- 1 בצל לבן בינוני קצוץ
- 1 כוס כרישה קצוצה (החלק הלבן)
- 2 כפות בצל ירוק קצוץ (החלק הירוק)
- 1 חבילת גבינת ‘טוב טעם’ ׁ(250 גרם)
- 2 כפות גבינה לבנה
- 2 כפות גבינה צהובה
- 2 ביצים
- מלח, פלפל שחור
איך מכינים מאפה גבינות ובצל?
- מטגנים במחבת עם 2 כפות שמן זית את הבצל הלבן והכרישה עד להזהבה. מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים כחצי דקה. מסירים מהאש ומצננים.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בקערה את הגבינות והביצים ומוסיפים את תערובת הבצלים המטוגנת. מתבלים במלח, פלפל ומערבבים היטב.
- פורשים בצק עלים על התבנית ומהדקים היטב בתחתית ובשוליים (ניתן לחתוך בעזרת סכין את השאריות). מחוררים עם מזלג את הבצק.

- -יוצקים את תערובת הגבינות והבצל, מפזרים מעל מעט גבינה צהובה מגורדת ואופים במשך כ-40 דקות עד להזהבה.הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
27 תגובות
כניסה
27 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות









